Gratis presentatie waarin ik 2 vreemde manieren onthul om je ex terug te krijgen, het klinkt belachelijk maar werkt shockerend goed!

Ik ga iets vertellen dat je niet gaat geloven, dus bereid jezelf voor..

Ik wil je toegang geven tot een geheime psychologische techniek, die je ex letterlijk om vergiffenis zal laten smeken..

Je ex zal zo vreselijk naar je verlangen, waardoor ze niets anders kunnen dan als een kip zonder kop achter je aan te hollen!

Wist je dat je door slechts een aantal emotionele knoppen in te drukken ( die al van nature in je ex’s gedachtes zitten) je hem of haar gedachtes kan beïnvloeden om een onweerstaanbare drang  om weer bij je te zijn te krijgen?

Je ex zal een ongelofelijke aantrekkingskracht voelen waardoor…

 • Ze weer naar je verlangen en van je gaan houden..
 • En bij elke gedachte aan jou een ongelofelijke drang naar jou beginnen te voelen, waardoor ze letterlijk rillingen vol passie en aanbidding door hen lichaam zullen voelen.
 • Een drang zo sterk, waardoor je ex zware stuiven van verlangen naar jou voelt, die ze bijna dwingt om je vast te houden, aan te raken en weer samen met je te zijn.
 • Deze zelfde drang zal je ex een overvloed aan liefde, verlangen en aantrekkingskracht naar jou toe genereren. ( zelfs wanneer ze je op dit moment absoluut haten)

Stop even waar je mee bezig bent, en houdt je volle aandacht op deze gratis presentatie, aangezien ik niet weet hoelang ik dit nog online kan houden..

Waarom kan ik het niet online houden? Wel daar is een goede reden voor.. Ik heb namelijk een paar onlogische en zelfs belachelijke psychologische trucs onthuld in deze presentatie..

Sommige dingen zijn te omstreden en kan zelfs een aantal mensen woedend maken. Dus ik weet niet hoelang ik het nog online kan houden.. Ik kan je bijna garanderen dat het niets is dat je eerder hebt gezien of gehoord. Dus wees er zeker van deze pagina door te nemen, zolang het nog beschikbaar is.

Stel je het volgende eens een paar seconde voor..

Stel je eens voor hoe goed jij je zal voelen, wanneer de persoon die eerst afstandelijk was en je als de pest ontweek… Opeens weer naar je toe komt rennen – haar of zijn armen om je heen slaat, je zo stevig knuffelt dat het bijna pijn begint te doen en je de vier magische woorden in je oor gefluisterd krijgt.. IK WIL JE TERUG.

 • Stel je eens voor hoe opwindend het zal zijn, wanneer de persoon die je nooit meer wou zien, je smeekt om hen terug te nemen en je een knellende wanhoop uit hen ogen ziet blinken.
 • Stel je voor hoe opgelucht jij je zal voelen, wanneer je eindelijk ziet dat de donkere wolken van depressie als sneeuw voor de zon verdwijnen en je eindelijk gedag kan zeggen tegen die pijnlijke liefdesverdriet?
 • Stel je voor hoe fijn het zal zijn als je s’morgens wakker word zonder die knellende pijn in je hart..
 • Stel je voor hoe het zal zijn wanneer elke spier in je lichaam dat heerlijke, voldane gevoel van bevrijding en opluchting geven en je weer zalig gelukkig zal zijn
 • Stel je voor hoe euforisch het voelt wanneer je ex je eindelijk opbelt en je vertelt hoe erg ze je gemist hebben.
 • Hoe graag ze weer bij je willen zijn. Hoe erg het ze spijt voor alle pijn die ze je aangedaan hebben en ze je nooit meer laten gaan?

Wat als ik je exact laat zien hoe je deze “psychologische techniek” die niet alleen je ex terug krijgt, maar ook een unieke aantrekkingskracht genereert, emotioneel zo intens en krachtig is waardoor  je ex jou nooit meer zou willen verliezen?

En wat als ik je verder vertel dat dit geheim voor zowel mannen en vrouwen werkt en zo oer simpel is dat je jezelf op je kop slaat dat je dit nooit eerder hebt ontdekt? Wanneer je begrijpt hoe deze psychologische techniek werkt, dan heb je een oneerlijk voordeel in elke situatie die je met je ex beleeft

Je zal een soort kracht in je relatie voelen als nooit te voren, en je zal een brede glimlach op je gezicht hebben, omdat je nu in staat bent om je ex een overvloed aan passie voor je te laten voelen, wanneer je daar zin in hebt.. Dit bijzondere ding zal jou de macht geven om je ex obsessieve en een overdosis aan liefde voor je te laten voelen .

Ze zullen nooit meer aan iemand anders dan alleen jou denken! Ik kan je beloven dat wanneer je begrijpt hoe simpel dit eigenlijk is, je een plotselinge schok van blijdschap voelt die zich opwerkt tot je wervelkolom..

Ik weet dat het te mooi om waar te zijn lijkt en zelfs onmogelijk op dit moment. Maar, ik kan je persoonlijk beloven dat wanneer je klaar bent met het kijken naar deze presentatie, je precies weet hoe je deze psychologische techniek moet gebruiken, en je uit je dak schiet als je er achter komt welke resultaten je ermee kan behalen.

Vertrouw me, dit is 1 van de belangrijkste dingen die je ooit zal gaan zien. Wat je gaat ontdekken over je ex, zullen de belangrijkste vijf minuten zijn die je ooit in je leven gehad hebt…

Mijn naam is Giovanni verlon en ik ben geen relatie goeroe of psycholoog..

ikkeOm eerlijk te zijn! Ben ik slechts een doodnormale man, maar mijn gekke verhaal zal je uitleggen wat de hoofdreden is waarom ik vandaag tegen je spreek.

Ik herinner de dag nog precies.. Ik was zenuwachtig in me kamer met me telefoon in me handen aan het rondlopen en met trillende handen mijn vriendin proberen te bellen.

Ze had mijn oproepen al bijna drie dagen vermeden, en de paniek begon zo hard in te slaan dat mijn hart vol knellende pijn aan het steken was.

Ik kon aan me instinct merken dat er iets vreselijks zou gebeuren, ik bedoel dat ik het voelde aankomen.

Haar telefoon begon te rinkelen en dit keer nam ze eindelijk op! Ik hoorden een flinke dosis sarcasme in haar stem en ze gedroeg zich koel en vreemd.

Ik had het gevoel dat ze boos was omdat ik haar opbelde. Er was een erg onwelkome spanning tussen ons aan het opbouwen, en het voelde alsof er een vulkaan aan het uitbarsten was. Na enkele minuten een moeilijk gesprek gehad te hebben, in een erg afstandelijke koele toon, zei ze-

“Het spijt me zo erg Giovanni! Ik wou het je al een tijd vertellen, maar we kunnen niet meer samen zijn”

Ik voelde een rilling vol angst en onzekerheid door mijn lichaam stromen, en voordat ik iets kon zeggen, hing ze op! Diep van binnen dacht ik dat er nog hoop zou zijn. Ik voelde de tranen uit mijn ogen barsten op weg naar mijn wangen..

Een intense depressie vloeide door mijn lichaam heen, ik realiseerde dat ik haar kwijt was. Mogelijk voor altijd. De pijn was zo verschrikkelijk, dat het voelde alsof iemand mij hard in mijn maag geslagen had.

Het was volkomen ondraagbaar. Ik spendeerde de dagen daarna in paniek inclusief pijn en teleurstelling. Ik lag plat op bed, starend naar het plafond en er schoten opeens flashbacks van mijn ex in me hoofd..

 • Ik herinnerde alle mooie ervaringen die we samen gedeeld hadden.
 • Ik herinnerde mijn eerste kus en die plotselinge vlindertjes die ik voelde wanneer haar warme lichaam tegen de mijne aanlag.
 • Ik herinnerde hoe goed ze rook en hoe intens we van elkaar hielden.
Toen plotseling, raakte iets mij. Iets van binnenuit schreeuwde..

“Wat als je ex een ander gevonden heeft?”

verdrietMijn tijdelijke geluk was overgenomen door deze extreme onzekerheid.

Ik was bang dat een andere man haar nu aan vasthouden was, zoenen, en oh mijn god zelfs misschien seks met der had. Ik voelde zo’n vreselijk verlies, dat ik werkelijke dieper en dieper in een bad vol wanhoop zonk. Alle tijdelijke comfort verdampte als een glas water op een zonnige dag.

De liefdesverdriet was al erg genoeg. Maar ik hoe zou ik met die emotionele tornado die op uitbarsten stond moeten omgaan als ik erachter kwam dat ze in de armen van een ander aan het wegsmelten was? Ik voelde me compleet machteloos en wist dat er niets was dat ik kon doen om haar terug te krijgen.

Mijn lichaam kwaalde met een intens gevoel van ziekte. Maar toen gebeurde er iets vreemds.. Mijn gedachte vertelde me dat het voorbij was, maar mijn hart kon het niet accepteren. Dat was het moment dat iets van binnen schreeuwde..

“ Er is een manier om mijn ex terug te krijgen”

Ik begreep dat ik de oceanen met tranen kon vullen, maar het niets aan de situatie zal veranderen. Ik moest ACTIE ondernemen, en dat moest heel snel.

Op dit punt was ik wanhopig opzoek naar oplossingen, ik verzamelde een aantal psychologische boeken en begon elke bladzijde te lezen. Ik zoog elk stukje informatie zoals een stofzuiger stof opzuigt tot me op.

Ik wist niet of het een kwestie van stomheid of geluk was, maar ik kon niet geloven waar ik over struikelde. Het was het perfecte psychologische recept, om niet alleen je ex terug te krijgen, maar ook om aangetrokken tot je te blijven voor zolang je maar wilt.

Overspoelt van geluk door deze ontdekking , begon ik het in mijn eigen situatie toe te passen. Ik kan nu het hele verhaal niet met je delen, vanwege tijdsgebrek, maar laat me verder gaan naar het stuk waar je geïnteresseerd in bent..

Wat er gebeurden was iets dat ik me nooit kon voorstellen..

sorryMijn ex vriendin stond aan mijn voordeur te huilen, en vertelde mij hoe erg ze me gemist had, hoeveel spijt ze van haar beslissing had om me te laten gaan. En hoe ze besefte dat ze me terug  in haar leven wou.

Ik was letterlijk verbaast en had mijn mond wagenwijd open, ik bedoel ik wist dat deze techniek zou werken, maar ik wist niet dat het zo snel en makkelijk zou werken.

Precies op dat moment verscheen er een gedachte in mijn hoofd. Ik besefte me opeens dat er wereldwijd miljoenen mensen zijn die lijden aan die hartbrekende liefdesverdriet waar ik aan lijden.

Stel je eens voor hoe mijn hart kelderen van verdriet, en dat was het moment dat ik besloot, om het mijn missie te maken om zoveel mogelijk mensen met mijn nieuwe ontdekkingen te voorzien.

De weken daarop, deelde ik deze formule met 1 van me vrienden in een gelijke soort situatie, en uiteindelijk had hij zijn ex vriendin “die hem begon te overspoelen met oproepen om haar terug te nemen” achter hem aan. Ik deelde deze techniek ook met mijn tante en hielp haar op het punt waarbij haar man er na een drie jaar huwelijk ermee wou stoppen, tot een punt waarin hij haar voor vergiffenis en een tweede kans smeekte.

De maanden daarop, bedankte mijn vrienden mij, namens hen vrienden voor het redden van hen relatie. Zo grappig als het nu klinkt, werd ik opeens gezien als een relatie expert. Maar 1 ding was een feit- Ik had het exacte stap-voor-stap recept die iedereen kon gebruiken om hen ex terug te krijgen. Nu, wil ik dit exacte stap-voor-stap recept met jou delen.

Maar voor ik verder ga wil ik je wat slechts nieuwe mededelen. Als je ergens op mij lijkt, dan ben je waarschijnlijk al op de top van de berg beland waar je op uitbarsten staat en jezelf vanwege de relatie breuk emotioneel aan het martelen bent . Je hebt het waarschijnlijk de weg erop behoorlijk verknoeit , en de meest verschrikkelijke fouten gemaakt waar je nu spijt van hebt.

Vertel me of dit je ergens bekend voor komt..

 • Je word meestal wakker met een onverklaarbare pijn
 • De soort van pijn, waarbij je het gevoel hebt je levenloze lichaam verplaatst de hele dag, en je lijd aan slepende stemming die onmogelijke lijkt om te genezen.
 • Je denkt constant aan je ex en voelt je overmeestert door pijn en angst die gepaard gaan met extreme hulpeloosheid omdat ze je compleet vermijden en je kan maar geen manier vinden om dat te veranderen.
 • Je voelt waarschijnlijk een contante schuld over de dingen die je gedaan of gezegd hebt, en wenst dat je terug kon in de tijd om al je fouten te voorkomen
 • Misschien heb je ingebeeld dat ze met een andere man of vrouw zijn , en voel je genadeloze krampen bij het idee dat ze met deze nieuwe persoon zoenen of de liefde bedrijven.
 • Het idee dat je ex een heerlijke tijd heeft, met een nieuw persoon, veroorzaakt een innerlijke barstende tornado, met als resultaat, dat je moeite hebt om te eten en je gezondheid eronder lijd.
 • Misschien heeft deze ongelofelijke pijn je geforceerd om onredelijke en obsessieve dingen te doen
 • Je hebt je ex waarschijnlijk honderd keer gebeld, talloze berichten gestuurd, en e-mails verstuurd tot op een punt waarin je smeekt om een laatste kans.
 • Maar alles wat je ervoor terug kreeg, was een straf of een nog meer kwellende pijn
 • Als jou situatie verschrikkelijk is, dan heb je geprobeerd je ex te bespioneren, en constant langs hen huis gereden, hen werk en ontmoetingsplekken nagekeken om ze toevallig tegen te komen.
 • Misschien kijk je de hele tijd naar je telefoon, email of Facebook account, in hoop dat je ex een berichtje achter heeft gelaten.
 • Maar de waarheid is, niets van dit alles heeft gewerkt en je bent nog steeds niet van dat koude, afstandelijke zelfvernietigende gevoel in maag verlost.
 • Je voelt je misschien alleen omdat niemand je begrijpt.
 • je vrienden en familie zeggen je “door te gaan met je leven”, maar ze begrijpen niet wat er werkelijk speelt en door welke hel je momenteel gaat, en hoe moeilijk het voor je is.

Wanneer jij dit patroon herkent en je van deze veel voorkomende fouten gemaakt hebt, dan heb je helaas je ex weg gejaagd!

Het is niet jouw fout!

foutSla jezelf niet op je kop, denkend en herdenkend aan alle fouten die je tot nu gemaakt hebt. Het is echt niet jouw fout. Ik weet hoe pijn vol het is om je compleet rusteloos te voelen, en de hele nacht geen oog dicht te kunnen doen omdat je niet kan stoppen om aan je ex te denken.

Ik weet exact hoe het voelt, wanneer je hart blijft steken tot je in een diepe depressie zinkt, omdat je niet weet wat je moet doen. Helaas zijn we in deze wereld niet geboren met een handleiding om je ex terug te winnen. Er wordt op school niet ingegaan op hoe je een relatie onderhoud. Op dit moment lijkt het misschien zo hopeloos, maar laat me je het goede nieuws vertellen – het zal vandaag allemaal voor je veranderen!

Dit betekend dat je nooit meer gemarteld, getraumatiseerd of je hoeft te branden aan dit probleem.

Om dit te illustreren wil ik je een vreemde vraag stellen.. Heb je ooit stelletjes bij elkaar zien komen na een relatie breuk? Ik weet zeker van wel! Nou laat me er dieper om in gaan – Heb je ooit stelletjes bij elkaar zien komen zelfs wanneer er iemand vreemdging of erger nog… “terwijl iemand MISHANDELD WERD?”

Oke. Nu ben je misschien bang, dat ik misschien een psychopaat kan zijn, voor het stellen van zon vreemd voorbeeld. Maar – dit is niet zo! Luister even.. omdat ik de grote vraag onthul: Hoe kan het dat mensen hen ex terugnemen, wanneer er zoiets extreem als mishandeling bij kwam kijken?

Het feit is…

Mensen zijn in staat om het goed te maken, zelfs wanneer er mishandeling of vreemdgaan bij kwam kijken. Dit gebeurd omdat menselijke emoties nooit permanent zijn. In andere woorden – als je iemand nu haat, betekent dit niet dat je diegene voor altijd zal blijven haten. Ik zal zo meteen de psychologie hierachter uitleggen, maar laat me even duidelijk zijn.

Ik probeer hier geen mishandeling goed te praten. Het enigste wat ik zeg, is dat er geen situatie onmogelijk is. Er is hoop in elk geval. Ok, laat me nu het geheim delen, het exacte stap-voor-stap plan die ik gebruikt heb om honderden mannen en vrouwen te helpen om succesvol hen ex terug te krijgen. Maak alsjeblieft aantekeningen, want dit is extreem belangrijk.

Wat ik nu met je ga delen is zo belangrijk, dat je zonder het toepassen onmogelijk een kans hebt om je ex terug te krijgen Het begrijpen van dit belangrijke ding is zo belangrijk voor je, dat wanneer je het niet doet, je ex verder zal wegrennen, dat ze je uiteindelijk vergeten en ze voorgoed uit je leven verdwijnen. Ik noem dit proces “ het ex terug systeem” en het bevat een formule met 2 extreem simpele stappen om je ex voorgoed als een raket je leven in te trekken.

Stap 1: Je moet de emotionele kant van je ex weten te doorbreken

ex terugkrijgenElk mens heeft twee gedachtes – Het onderbewuste die je emoties leid en het bewuste die je logisch rederneren leid. Ons logische is binnen ons actieve controle , terwijl we over het onderbewuste niet de actieve controle hebben.

Het logische deel handelt af met onzen gedachtes, terwijl het onderbewuste verantwoordelijk is voor het genereren van emoties, dat is waarom het emotionele gedachtes genoemd wordt. Wanneer er een strijd is tussen deze onderbewuste en bewuste gedachtes dan wint het onderbewuste het altijd.

In andere woorden, emoties overmeesteren de logica keer op keer. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen het steeds weer goed maken na een break zelfs wanneer ze intens mishandeld in de relatie zijn. Logisch gezien, is het terug gaan naar een persoon die je mishandeld heeft een vreselijk slecht idee, hoe dan ook, wanneer je een stevige drang voelt om terug te gaan bij die persoon, vergeet je alle logische redenen en volg je je emoties.

Wanneer jij doordringt tot het emotionele deel van je ex, dan ben je letterlijk in staat om ze te laten dansen op jou melodietjes. ( Sinds mensen het emotionele deel niet zelf onder controle hebben) Je zal in staat zijn om gevoelens van liefde en affectie in hen gedachtes te genereren, en je ex zal absoluut geen idee hebben hoe je dat doet.

Ze zullen gewoon een sterk verlangen naar je voelen om weer samen met je te zijn. Aan de andere kant van het verhaal – Heb je weleens afgevraagd waarom mensen niet meer van iemand houden en opeens een afstand beginnen te nemen van degene waar ze eerst zo van hielden? Het gebeurd niet om logische reden waarom een partner beslist om de relatie te beëindigen.

Het gebeurd op een diepe emotionele level, waarbij de persoon, deze vreselijke gevoelens ervaart, die ze forceren om afstand van hen partner te nemen. Om je ex terug te winnen, moet je alle negatieve herinneringen die ze van je hebben verwijderen en vervangen met een nieuw positief beeld die ze over je hebben.

Wanneer je dat gedaan hebt, zal je ex een sterke drang voelen om weer samen te komen. Ze zullen je weer leuk vinden zoals in het verleden toen jullie elkaar pas kende. Ze zullen het moeilijk vinden om je te vergeten en willen je zodra ze de kans hebben weer terug. Ik zal je exact laten zien, hoe je dit kan doen, maar laten we eerst naar de tweede stap gaan..

Stap 2 – Je moet hen gevoelens veranderen die ze ankeren aan je mentale imago

Er zijn drie belangrijke emoties die je ex moet voelen om je terug te willen..

 • Verlangen
 • Aantrekkingskracht
 • Liefde
Maar op dit moment, voelen ze haat, aarzeling en misschien zelfs woede! Om ze terug te krijgen moet je de emotie haat omzetten naar verlangen, aarzeling in aantrekkingskracht en woede in liefde. Wanneer we ons een beeld van een persoon inbeelden,geeft ons onderbewuste ons gevoelens die we aan de persoon associëren, wat ons van iemand laat houden of niet.

Je ex zou een intens gevoel van verlangen, aantrekkingskracht en liefde moeten voelen wanneer zich een beeld van jou voor zich zien. En het goede nieuws is – Jij houd momenteel de schakelaar vast die de exacte gevoelens teweeg kan brengen wanneer je ex aan jou denkt.

Maar hoe? Vraag je nu

exxWel, je kan het doen door een specifieke taal te spreken, die een directe specifieke schakelaar omzet die verantwoordelijk is voor alle emoties in je ex’s brein.

Dus wat ik hiermee bedoel is, dat door het veranderen van en aantal woorden, je het kan veranderen wanneer je ex nauwelijks aantrekkingskracht voelt tot een gevoel die zo krachtig is dat ze de drang voelt om zo snel mogelijk weer bij je terug te komen.

Dit is zo krachtig, dat je ex niet in staat is zichzelf te redden. Ze zullen onbewust weer intense gevoelens voor je beginnen te krijgen en worden onderbewust gedwongen om weer naar je toe te komen. Wanneer je dit geheim niet gebruikt, dan doe ontneem jij jezelf van een goede dienst en maak je een ontzettend grote fout.

Door dit niet te weten, zal je altijd in relatieproblemen komen en altijd verward en gefrustreerd blijven. Nu vraag je jezelf misschien af! Oke Giovanni, ik begrijp dat ik moet doordringen in het emotionele deel van mijn ex, en hen gevoelens moet veranderen die ze aan mijn mentale imago hebben, maar ik weet niet exact wat ik moet zeggen of doen.[/content_box_light_green]

Dus hoe doe ik dat?

hoeeDat is een briljante vraag, en om die vraag te beantwoorden moet ik je een ongebruikelijke verhaal vertellen. Vanaf het punt waarin ik deze formule ontdekte, begon ik het langzaam met mijn vrienden en dierbare te delen.

Uiteindelijk deelden hen het weer met hen vrienden en de dingen werden zo gek dat ik de vraag niet kon blijven beantwoorden.. Ik bedoel, er kwam een punt waar ik overspoelt werd met vragen en ik letterlijk “NEE” zei tegen iedereen die om mijn hulp vroeg.

Dit gaf mij een compleet slecht gevoel en ik voelde mij schuldig waardoor ik me onrustig en geïrriteerd voelde. Ik voelde me gekweld door de verwarring van mijn emoties. Mijn pijn was aan het smeken om verlossing, en ik had de ideale oplossing gevonden. Terwijl ik op een zonnige dag onder de douche stond, schoot er opeens iets in me hoofd.

Een idee schoot in me hoofd!

ideeIk dacht – sinds ik niet iedereen 1 voor 1 kan helpen, het een goed idee zou zijn om mijn kennis in een online programma te zetten? Op die manier zou iedereen toegang kunnen krijgen?

Ik sprong snel onder de douche vandaan, droog mezelf af, en rende naar de laptop en begon te typen. Voor de komende maanden, type ik als een kip zonder kop en slaagde erin om al mijn kennis in een simpel stap-voor-stap online programma te maken.

Die ik nu de volgende naam gegeven heb – “Ex Terug Systeem” Ik weet dat het over de top kan klinken, maar ik heb de stappen onthuld je ex naar je laten verlangen als een klein kind die om zijn lolly vraagt.

Weten dat het je de macht zal geven om enorme hoeveelheid liefde en aantrekkingskracht in je ex op te wekken, keer op keer weer. Je zal op een level met ze verbinden die je nooit eerder heb mogen voorstellen.

Ook, is niets van dit alles moeilijk: In werkelijkheid is het zo makkelijk, dat je jezelf een beetje dom voelt dat je het niet eerder ontdekt hebt Ik kan je vol trots vertellen, dat het gene wat je gaat leren niet op school of waar dan ook zal horen.

Het is een absolute must om te hebben. Maar voor ik het je overhandig wil ik je waarschuwen.. Wat ik je ga leren is erg handig maar gevaarlijk tegelijkertijd. Het is alsof ik je een scherp mes overhandig, je kan het gebruiken om groente mee te snijden of iemand meer neer te steken. Dus ik hoop dat je het verantwoordelijk gebruikt & met alleen goede doeleinde.

boek

Dus wat ga je precies uit het ex terug systeem ontdekken?

Hier is een klein lijstje met wat je kan verwachten..

 • Ontdek mijn “Nieuwsgierigheid opbouw truc” die er voor zorgt dat je ex een overwelvende golf van nieuwsgierigheid over je zal voelen. Het soort van nieuwsgierigheid die je ex een sterke rilling van extase bij elke gedachte aan jou zal laten voelen. Wees niet verbaast als je ex je begint te stalken na het toepassen van deze truc
 • Ben jij je bewust van het “Geschenk met goede emoties” Ik laat je een unieke en bijna rare manier zien om je ex zich goed te laten voelen op ieder moment dat ze aan je denken. Je ex zal een hongerig verlangen naar je krijgen wanneer je dit gebruikt. Het is raar en zou niet mogen werken, maar dat doet het wel.
 • Vermijd je ex je oproepen? Wees niet bang! Ik laat je hoe je speciale spanning in je ex teweeg brengt, die hen onbewust dwingt om je keer op keer te bellen. Durf er niet eens aan te denken om je ex te bellen voordat je dit weet..
 • Zijn ze momenteel met een ander aan het daten? Geen probleem! Ik laat je zien hoe je positieve jaloezie opwekt waardoor je ex complete aantrekkingskracht naar je toe zal voelen. En de aantrekkingskracht is zo krachtig, dat de nieuwe persoon compleet zullen vergeten en weer complete verlangen naar je toe krijgen. Je zal het verbluffend vinden hoe effectief dit werkelijk is.
 • Ervaar jij een vreselijke onderbuik gevoel wanneer je maar niet kan uitvogelen wat je ex aan het denken is? Ik onthul een onder de rader techniek om uit te vinden wat je ex aan het denken is. Wanneer je dit weet is het terugkrijgen van je ex zo gemakkelijk als het stelen van een snoepje van een kind.
 • Heb je het echt verpest bij je ex? Maak je geen zorgen. Ik laat je een unieke hersenspoelen-techniek zien waardoor je ex je zal vergeven waardoor al hen twijfels en angsten over jou zullen verdwijnen . Plus ik laat je ook zien hoe je alle negatieve prenten in het geheugen van je ex laat verdwijnen en alleen de mooie en geweldige tijden die ze met je deelden onthouden.Je ex zal een oncontroleerbare vreugde voelen bij elke herinnering aan jou nadat je dit gebruikt.
 • Voel jij je leeg en bijna levenloos na de relatie breuk? Is elke spier in je lichaam vol spanning van die vreselijke hart verscheurende liefdesverdriet? Ik laat je dan een keiharde methode zien om binnen minuten van je liefdesverdriet af te komen.Deze stap-voor-stap methode trekt jezelf uit elke depressie staat, hoe intens het ook is. Je zal een heerlijke opluchting hierna. Je mag dit niet missen.
 • Heb je ooit gehoord van het concept “sociaal bewijs” Ik laat je zien hoe je dit kan toepassen om een werkelijke oorlog in de emoties van je ex te genereren waardoor je ex uiteindelijk een wanhopig gevoel van verlies voelt omdat ze je hebben laten gaan. Je ex zal hem of haar haren uit hen kop trekken dat ze je hebben laten gaan en voelen een sterke drang om naar je terug te komen. Je buik zal vol vreugde ontploffen wanneer dit ontdekt.
 • Hoe laat je je ex “ja” zeggen op alles wat je vraagt? Ik laat je een trucje zien hoe je suggesties kan toepassen om je ex op bijna alles wat je vraagt “ja” te laten zeggen. Deze onder de rader techniek, laat een geweldig gevoel bij je ex achter wanneer ze je suggestie opvolgen. Je ex zal letterlijk voor je buigen na dit punt.
 • Hoe stop je een relatie breuk in de eerste plaats? Ik laat je een techniek zien “hardcore emoties opbouw” die je ex emotioneel opgewonden maakt bij alleen al het horen van je naam. Dezelfde persoon die het wou uitmaken met je, zal zich nu dronken voelen door een nieuwe soort liefde voor jou die bijna obsessief en verslavend is. Dit triggert bijna een gedwongen verlangen bij je partner op waardoor ze je nooit meer zullen laten gaan.
 • Om eerlijk te zijn kan ik nog uren door gaan, want dit is nog niet eens de helft van wat je in mijn programma zal leren. Niet alleen zal mijn programma je helpen om je ex terug te winnen, ook zal het je een keiharde oprichting voor de rest van je leven bouwen.

Vanaf dit punt zal je NOOIT meer moeite hebben in relaties!

Je zal nu wel begrijpen hoe waardevol dit is.

Stel je eens voor hoe je leven eruit zal zien, wanneer je precies weet wat er in de gedachtes van je ex speelt.

Beeld je eens in hoe goed jij je voelt, wanneer je precies weet wat te doen of zeggen om je ex weer keihard voor je te laten vallen.

Dus nu wil ik je een lastige vraag stellen..

 • Wat is het je waard om deze macht in je beschikking te hebben?
 • Wat is het je waard om eindelijk te ontsnappen uit dat akelige gevoel van wanhoop?
 • Wat is het je waard om die heerlijke euforische gevoelens te mogen ervaren wanneer je ex eindelijk terug in je armen komt, je stevig vast omhelst met zoveel liefde en intensiteit dat het bijna te mooi om waar zijn lijkt?
Als jij zoals de meeste mensen bent, dan heb je waarschijnlijk al geleden aan die eindeloze marteling en straf na je relatie breuk. In mijn recente studie raakte ik geshockeerd dat de meesten mannen en vrouwen bijna 150 euro per uur aan professionele psychologen en raadgevers uitgeven in hoop dat ze een weg die terug naar hen ex leid vinden. Maar deze zogenaamde psychologen kunnen je niet de weg naar je ex laten zien.

En weet je waarom? Omdat hen dat zelf ook niet weten. Dat is waarom ze je vaak het advies geven om verder met je leven te gaan, en je proberen te helpen om de pijn te verwerken. Ze zullen je zeggen dat alles met de tijd beter wordt. Ik weet persoonlijk dat niets met de tijd beter wordt, feitelijk gezien doen die steken in me hart steeds meer, en meer pijn! Tot je ex uiteindelijk voorgoed uit je leven verdwenen is.

Ik ben geen genie, maar als je alle sessies van deze raadgevers en psychologen bij elkaar optelt kan het vaak tot tegen een dikke 800 euro per maand oplopen. Wanneer je door blijft gaan, kan dit uitlopen tot bijna tot 10.000 euro op jaar basis uitlopen. En als je dit al eerder ervaren hebt, dan weet je dat deze zogenaamde professionals je niet kunnen helpen, en je uiteindelijk met een lege bank rekening achter laten en je achter laten met die gruwelijke angst.

Dit is de reden waarom de prijs van mijn programma geen onredelijke prijs zal hebben, sterker nog, de prijs zal je werkelijk verbazen. Na een aantal discussies met vele mannen en vrouwen de vorige maanden, vertelde iedereen mij dat een prijs van rond de 97 EUR een goede deal voor de waarde en briljante informatie zou zijn. Daarom, besloot ik dat een 97 EUR een eerlijke prijs zou zijn.

Maar toen, werd ik weer overspoelt door een schaduw vol depressieve gevoelens. Iets van binnen fluisterde.. “ Giovanni! De prijs is misschien niet voor iedereen betaalbaar” En op dat moment besloot ik iets geks te doen. Iets waar ik later misschien spijt van zou gaan krijgen, maar waar je nu je voordeel uit kan halen.

Je gaat geen 97 EUR meer betalen voor mijn systeem…

Je gaat ook geen 64 EUR betalen. NEE!

Je gaat ook geen 47 EUR betalen.

Door vandaag te bestellen, via deze presentatie ga je dit hele systeem voor slechts 39 EUR tot je beschikking krijgen. Als je uitrekent wat raadgevers en professionals vragen, dan is dit absoluut een lachertje.

Als je dit verder uitrekent en je focust op alle voordelen die je eruit haalt voor een kleine investering van 39 EUR, dan realiseer je je dat je niet eens 13 cent per dag spendeert, dat is nog goedkoper dan een pizza kopen.

Ik moet je ook waarschuwen

Ik heb deze lage prijs slechts als markt test. Ik weet niet hoelang ik het systeem voor slechts 39 EUR kan blijven weg geven, eigenlijk ben ik van plan om de prijs binnenkort te verhogen.

Daarom kan ik je niet beloven dat wanneer je deze pagina verlaat, je het nog steeds voor 39 EUR kan krijgen. Dus grijp je kans zolang deze kleine mogelijkheid nog in hand bereik is. Maar wacht, ik wil deze beslissing niet te gemakkelijk maken, voor zon iets waardevols, dat je je bijna stom voelt, dat je er nu niet je voordeel uit haalden.

Tijdelijke Bonus 1: Ex Terug Met Facebook

faceAls je nu het Ex Terug Systeem aanschaft, krijg je de bonus “Ex Terug Met Facebook” er volledig gratis bij.

Tegenwoordig gebruikt iedereen Facebook, het is allang geen hype meer eerder een routine van het dagelijkse leven geworden, er ontstaan zoveel nieuwe liefdes doordat  mensen elkaar via het Facebook bespioneren.

Gebruik Facebook (indien jij en je ex er gebruik van maken in je voordeel om je ex opnieuw verliefd te maken..

Het kan  een zeer krachtig wapen zijn(indien op de juiste manier gebruikt)wanneer je het op de verkeerde manier gebruikt, kan het juist een averechts effect hebben!

Korte samenvatting:

 • Welke foto’s je zou moet plaatsen en welke je moet vermijden
 • Efficiënte Facebook status updates
 • Psychologische Triggers om nieuwsgierigheid op   te wekken
 • Het geheim van een goed berichtje sturen
 • Hoe neem je het eerste contact?
 • En nog een heleboel meer..

Tijdelijke Bonus 2: Houd Je Relatie Sterk

Een sterke relatie is belangrijk op langer termijn, niet alleen met je man of vrouw maar ook in het dagelijks leven mogen de sociale vaardigheden niet ontbreken.

Met het “Houd Je Relatie Sterk” E-boek, zal je exact weten hoe je de juiste dosis zelfvertrouwen ontwikkeld om niet alleen een leuke partner, maar ook een goede collega of vriend te zijn..

Je zal merken dat men meer respect voor je zal krijgen, het is dus een zeer leuke toevoeging aan het Ex terug systeem en zal je de komende tijd zeker bezig houden!

 

Korte Samenvatting:

 • Hoe bouw je een sterke, diepe band met iemand op?
 • Hoe geef je hem of haar het gevoel dat je de ware bent?
 • Waarom mensen zelfvertrouwen een belangrijke eigenschap vinden
 • Hoe je met een speciale techniek barst van het zelfvertrouwen
 • En nog zo veel meer..

Als je er voor kiest om vandaag te investeren in mijn programma, ontvang je tijdelijk alle bonussen..

prijs

bundel